11.9.2023.

Rijeka Boat Show

Rijeka Boat Show održat će se u tradicionalnom terminu krajem rujna na Gatu Karoline riječke.

Rijeka Boat Show održat će se u tradicionalnom terminu krajem rujna na Gatu Karoline riječke.

Pod motom „Grad je luka, luka je grad“ Rijeka Boat Show posjetiteljima predstavlja niz atraktivnih izlagača među kojima su i poznati brendovi iz svijeta nautike, hrvatske male brodogradnje i prateće opreme. Sajam nautike u Rijeci je najstariji sajam te vrste na ovim prostorima. Od 1984. sajam Nautica bio je referentna točka u bivšoj državi za cjelokupnu djelatnost male brodogradnje te prezentaciju plovila i pratećih sadržaja. Godine 2013. sajam je preimenovan u Rijeka Nautic Show, a 2019. godine nova organizacija redizajnirala je i naziv, ali i modernizirala cijeli koncept sajma prema najnovijim standardima te se od tada ova nautička manifestacija održava pod današnjim nazivom – Rijeka Boat Show.

U tri dana sajma Rijeka Boat Show posjetiteljima će pružiti mnoga atraktivna iznenađenja, a izlagačima priliku za promociju i prodaju plovila i raznovsne nautičke opreme.

Rijeka Boat Show vrlo skoro će biti snažan i relevantan sajam nautike, a grad Rijeka ponovno postati ono što je oduvijek i bio, “Prvo more” većem dijelu Europe.

Shodno novim ulaganjima u nautiku u gradu Rijeci, samim time i modernim stremljenjima,te respektabilnim partnerima sa novom pokretačkom snagom, upornošću, hrabrošću i vizijom, izuzetno se veselimo budućnosti i godinama koje dolaze!

Ja sam Rijeka Boat Show i znam da ćete doći..

Fotografije