Lokacija

Botel Marina smješten je uz Adamićev gat u centru Rijeke, svega par minuta hoda udaljen gradske šetnice Korza, autobusnog i žljezničkog kolodvora, znamenite gradske tržnice, kazališta, kina, muzeja i galerija.

Adresa: Riva 1, Rijeka Botel (brod) - Adamićev gat
Širina: 45° 19' 34.6542"
Dužina: 14° 26' 20.4648"

U nastavku teksta možete pronaći korisne informacije kako stići do Rijeke, odnosno do Botela Marina.

AUTOBUSOM

Ukoliko stižete autobusom, stići ćete na glavni autobusni kolodvor koji se nalazi u središtu grada (Adresa: Trg Žabica 1 )

Sa Trga Žabica do Botela Marina nastavite ravno 300 m uz ulicu Riva. Botel Marina pronaći ćete na Vašoj desnoj strani uz javni parking, privezan uz Adamićev gat.

Na slijedećoj stranici možete pogledati red voženje i dobiti potrebne informacije o autobusnim kartama i cijenama.

Web stranica: www.autotrans.hr

VLAKOM

Ukoliko u Rijeku dolazite vlakom, stići ćete na glavni željeznički kolodvor koji se nalazi u Krešimirovoj ulici, svega 600 m od centra grada.

Od željezničkog kolodvora nastavite desno Krešimirovom ulicom (600 m) sve do Trga Žabica na kojem se nalazi autobusni kolodvor. Od autobusnog kolodvora sa Trga Žabica do Botela Marina nastavite ravno 300 m uz ulicu Riva. Botel Marina pronaći ćete na Vašoj desnoj strani uz javni parking, privezan uz Adamićev gat.

Informacije o redu vožnje vlakova možete dobiti na internetskoj stranici Hrvatskih željeznica ili na info šalteru na kolodvoru.

Web stranica: www.hzpp.hr

ZRAKOPLOVOM

Ukoliko stižete avionom, Zračna luka Rijeka udaljena je 30 km od grada i nalazi se na obližnjem otoku Krku. Informacije o redu letenja možete dobiti na Internet stranicama, dok aviokarte možete kupiti i on-line na internetskim stranicama zračnih prijevoznika ili u nekoj od putničkih agencija.

Od zračne luke do centra grada Rijeke možete povoljno doći autobusnom linijom koja je organizirana više puta tokom dana. Cijena autobusna karte iznosi oko 8 EUR po osobi. Ukoliko želite korisitit taxi prijevoz okvirna cijena iznosi i do 50 EUR. Kontaktirajte nas, rado ćemo Vam pomoći oko dodatnih informacija i u organizaciji prijevoza.

Obzirom da je otok Krk sa kopnom povezan mostom, automobilom se od Zračne luke Rijeka do Botela Marina može stići u kratkom roku oko 35 min.

Web stranica: www.rijeka-airport.hr
E-mail: information@rijeka-airport.hr

BRODOM

Ukoliko je Vaš odabir putovanje brodom, putnički terminal nalazi se u samom središtu grada , a Botel Marina će biti vidljiv nasuprot zgrade putnićkog brodskog terminala.

Informacije o plovidbenom redu i cijenama usluga te ostale informacije nalaze se na internetskoj stranici Jadrolinije. Karte je moguće kupiti on-line ili osobno u agenciji Jadrolinije.

Web stranice:
Jadrolinija – otoci Pag i Rab www.jadrolinija.hr
Krilo – otoci Cres i Lošinj www.krilo.hr

PARKING BOTELA MARINA

Parkirna mjesta označena su i rezervirana, ispred same ulazne rampe Botela Marina. Obzirom na veličinu parking za goste Botela moguć je prema raspoloživosti, uz mogućnost prethodne rezervacije. Ulaz u parking Botela Marine nalazi se nasuprot autobusnog kolodvora, odnosno nasuprot Trga Žabica. Na početku jednosmjerne ulice Riva skrenite desno na ulaz za javni parking (parking Botela se nalazi unutar javnog gradskog parkirališta) – na ulazu preuzmite i parkirnu kartu.

Prikom dolaska molimo Vas da se prijavite na recepciji Botela Marina gdje će Vas djelatnici recepcije detaljnije uputiti gdje možete sigurno parkirati vaše vozilo, i ostalu proceduru.