31.1.2015.

Predstava "ZAMKA" - Kazališta Josip Antun Kraljić- 31.01.2015. u 19.30 sati

Predstava u tri čina po romanu Roberta Thomasa "ZAMKA" u režiji Darka Traića i kostimografkinje Danice Dedijer.

Botel Marina predstavlja novu predstavu kazališta "Josip A. Kraljić"u "Zamka"

Komičnu kriminalističku priču potpisuje francuski autor Robert Thomas (1927.-1989.), tekst je nastao 1960. godine, doživio je nekoliko ekranizacija, a u fazi preprodukcije na tekstu je radio i veliki Alfred Hitchcock.

Daniel Corban kojeg tumači Elmedin Bjelić, našao se u zamci - nestala je njegova supruga, a na njegovom se mjestu pojavljuje nepoznata žena (Barbara Šurlina) koja se nastoji prikazati kao gospođa Corban, u čemu, na Danielov užas, ima svesrdnu potporu sumnjivog svećenika (Lučano Nikolić).

Policijski inspektor (Boris Šegota) uporno istražuje slučaj, a za to vrijeme kao jedina Corbanova slamka spasa pojavljuje se klošar Merliš, pa i medicinska sestra Yvonne (Sandra Podravec-Toić), no ništa ne ide Corbanu na ruku - sve do potpuno neočekivanog obrata u posljednjim trenucima.

Nastavljajući dugogodišnji običaj, JAK-ovci su za suradnika pozvali gostujućeg režisera, ovom prigodom Darka Tralića, potpisnika tridesetka kazališnih predstava, te preko dvjesto radijskih drama.

Sudjelovali su još Danica Dedijer (kostimografija), Gordana Šegota (voditeljica zvuka, šaptačica), Milan Ćelap (voditelj rasvjete), te Katarina Kučić (izrada kostima).

Predstavu pogledajte 31.01.2015. u 19.30 sati u ugodnoj atmosferi Botela Marina.

Ulaz je besplatan.